Site-ul www.DACConcept.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii.

www. DACConcept.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.DACConcept.ro , privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.DACConcept.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Newsletter-ul site-ului si poate trimite cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje. 

 www.DACConcept.ro poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiunea browser-ului de internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre www.DACConcept.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

www.DACConcept.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

www.DACConcept.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.DACConcept.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la contact@DACConcept.ro

Pentru informatii, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la 004745198428 sau la adresa de email : contact@DACConcept